Giftcards

Eyelove Brillen zorgt voor een uitermate, accurate oogmeting, waardoor uw sterkte zeer nauwkeurig wordt gemeten.

Het allerleukste

GESCHENK

Het allerleukste

GESCHENK

Giftcard Parfumerie

Is het voor jou soms ook moeilijk om een leuk en origineel cadeau te bedenken? Een Pour Vous Giftcard is altijd een schot in de roos. Of het nou voor een vriend, vriendin, familie of verre kennis is, met onze giftcard maak je iedereen blij. De giftcard is er al vanaf 5 euro en wordt natuurlijk feestelijk door ons ingepakt. De Pour Vous Giftcard kan bij alle Pour Vous winkels worden ingeleverd. Zo kan degene die de giftcard ontvangt daar zelf een favoriet product voor kopen.

Hoe werkt de Pour Vous Giftcard?

Het bedrag op de giftcard kan in 1 x worden opgemaakt of in gedeeltes. Er wordt niet contant uitbetaald en je kunt er ook geen andere giftcard voor kopen. De giftcard mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Vergeten hoeveel er op de giftcard staat? Bij onze kassa kun je dit altijd even checken.

Giftcard Beautysalon 

Hoe geweldig is het om een giftcard te krijgen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, manicure met gelcolor of make-up workshop! Me-time in de vorm van een giftcard. Deze giftcards zijn verkrijgbaar vanaf € 15,- . Een Giftcard van Beautysalon Pour Vous wordt altijd mooi ingepakt en is een feestje om te krijgen! Prachtig verpakt en gepersonaliseerd.

Je bepaalt zelf het bedrag en degene die de giftcard ontvangt kan uitkiezen voor welke behandeling de giftcard besteed gaat worden.

Giftcard Jewels & Watches

Persoonlijke sieraden zijn een leuk en origineel cadeau bij een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, kraamcadeau voor moeder bij geboorte, als je gaat trouwen als cadeau voor de getuigen, bruidsmeisjes en ceremoniemeester bij jouw bruiloft, met kerst of bij een jubileum.

De Giftcard Jewels & Watches is ideaal voor het geven van een sieraad of horloge. Het kan namelijk lastig zijn om precies iets uit te zoeken dat aansluit bij de wensen van de ontvanger. Op deze manier is het altijd een passend cadeau. Natuurlijk maken wij van de verpakking een feestje!

https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2023/12/pourvous-logo-website-klein-1.png
Over ons..

Professionele behandelingen in onze salons en professioneel advies voor uw beauty-routine thuis realiseren een aantoonbaar verbeterend effect. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemen, zoals acne. Wij helpen u graag in onze winkel met persoonlijk advies en met behandelingen op maat in onze schoonheidssalons.

Daarnaast kunt u terecht in onze nagelstudio, make-up studio, browbar of waxbar.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ons nieuwste assortiment? Volg ons dan via een van onze social media kanalen!

Heesch:

Rosmalen:

Vught:

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden