Workshops

Voor iedereen
Pour Vous Workshops

Even tijd voor jou en je besties, of je familie of collega’s. Bij Pour Vous kun je verschillende beautyworkshops volgen. Dat is altijd ontspannend, gezellig en verrassend. Natuurlijk voorzien we je graag van een hapje en een drankje.

Beautyschool

Minimaal 2 | maximaal 6 personen
Met goede tips & tricks over make-up kun je altijd het optimale halen uit je verschijning. Daarom is het een leuk idee om met een vriendinnendag of teamuitje een beautyschool te volgen onder het genot van een hapje en een drankje.
Onder begeleiding van één of twee professionals gaan jullie 2,5 uur aan de slag met kleur en materiaal, camouflage en foundation, vormen van de ogen, lippen, wenkbrauwen en een dag- en avondmake-up. Het gaat vooral om zelf proberen en leren, zodat je jezelf thuis ook nog mooier kunt maken en stralend voor de dag kunt komen.

Skincare school

Minimaal 2 | maximaal 6 personen

Onze Skincare Experts begeleiden je door alle stappen in jouw ideale schoonheidsroutine. Je leert hoe je thuis een gezichtsbehandeling uitvoert en je leert handige trucjes om jouw huid te voorzien van een stralende glow.

Parfum Profiling

Minimaal 2 | maximaal 6 personen

Ben je op zoek naar een parfum en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je parfumgarderobe uitbreiden en wil je advies over welke geuren goed bij je collectie passen? Onze parfumexperts zijn er trots op u te helpen de geuren te ontdekken die passen bij uw eigen stijl, persoonlijkheid en wensen. We werken met rauwe ingrediënten en met gerichte vragen om bij de voor u perfecte parfumkeuze uit te komen.

Pink Gellac Workshop

2 personen

Leer van onze nagelstylisten alle ins en outs van gellak aanbrengen met Pink Gellac. We leren je alle tips & tricks zodat jij thuis ook de mooiste creaties zelf kunt maken. Heb je specifieke wensen qua nagelstyling die je graag wilt leren? Overleg met ons de mogelijkheden.

https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2021/03/cappuccino-160x160.png
Neem plaats en relax…..
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2021/03/ontspanning-160x160.png
Rustgevende omgeving en geurbeleving
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2018/12/max-5-160x160.png
Onze specialisten staan voor je klaar.
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2021/03/nagelstudio-160x160.png
De mooiste nagels lak je zelf!
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2023/11/ws-scaled.jpg
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2021/03/workshop2.jpg
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2021/03/workshops3.jpg
Beschikbare dagen:
De beautyworkshops kunnen in overleg geboekt worden van maandag t/m zaterdag, overdag en op vrijdagavond. Omdat we met een redelijk volle agenda werken, is het fijn om op tijd een beautyworkshop in te plannen.
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2023/12/pourvous-logo-website-klein-1.png
Over ons..

Professionele behandelingen in onze salons en professioneel advies voor uw beauty-routine thuis realiseren een aantoonbaar verbeterend effect. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemen, zoals acne. Wij helpen u graag in onze winkel met persoonlijk advies en met behandelingen op maat in onze schoonheidssalons.

Daarnaast kunt u terecht in onze nagelstudio, make-up studio, browbar of waxbar.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ons nieuwste assortiment? Volg ons dan via een van onze social media kanalen!

Heesch:

Rosmalen:

Vught:

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden