Prijslijst

Een breed aanbod van mogelijkheden

Ontdek

ONZE MOGELIJKHEDEN

Ontdek

ONZE MOGELIJKHEDEN

Dermalogica Pro Skin 30
30 min, Een gepersonaliseerde 30-minuten gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.
Dermalogica Pro Skin 60
60 min, Een gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte, je persoonlijke huidconditie- en wensen die blijken uit de huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.
Dermalogica Pro Power Peel
30 min, Op zoek naar een professionele peel ervaring? Onze geheel nieuwe Pro Power Peel herdefiniëert peelings. In deze snelle behandeling van 30 minuten creëert onze specialiste een peeling op maat om uw huid onmiddellijk te verjongen en op te frissen. Met een uniek systeem zorgen drie verschillende zuren voor een diepe peeling die op jou is afgestemd en die ideaal werkt om lijntjes en rimpels, ongelijkmatige pigmentatie of puistjes aan te pakken.
€57,50
Pro Power Peel
Dermalogica Microneedling
60 min, Pro Microneedling levert de meest geavanceerde resultaten in het verminderen van hyperpigmentatie, rimpels en grove poriën. Recente studies tonen aan dat microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzijn innovatieve apparatuur met ultrafijne naaldjes worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe gezonde cellen aan te maken.
€159,00
Microneedling
Dermalogica Microdermabrasie
Microdermabrasie is een veilige techniek om de conditie van de huid pijnloos zichtbaar te verbeteren. Een geavanceerd Microdermabrasie-apparaat verwijdert, met behulp van steriele kristallen, je dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces.
€159,00
Microdermabrasie
Pro LED aanvullend op behandeling
15 min, Een behandeling geoptimaliseerd met geavanceerde LED-lichttherapie. Te boeken in combinatie met iedere Dermalogica behandeling. LED-lichttherapie zorgt ervoor dat alle ingrediënten weer optimaal door je huid worden opgenomen, met een stralende huid als resultaat. Het LED-licht heeft veel mogelijkheden qua werkzaamheid en wordt ingezet op jouw huidbehoefte. Alleen te boeken als aanvulling bij een complete gezichtsbehandeling.
€25,00
LED aanvullend
Skin Check
Een huidanalyse en een huidadvies door onze Skin-Experts.
€0,00
Skin Check
Face Fit
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.
€10,00
Face Fit
Natura Bissé Citrus Essence
60 minuten. Een gezichtsbehandeling met een citrus-aromatherapieritueel voor een stralende huid. Hydrateert, vitaliseert, egaliseert en geeft de huid nieuwe energie.
€ 79,00
Citrus Essence
Natura Bissé Diamond Cocoon Experience
Deze High-end gezichtsbehandeling verhoogt de cel-energie voor een verstevigend en liftend effect. Deze behandeling bevat o.a. zeer intensieve doch aangename massages om de gezichtscontouren en het volume van de huid te verbeteren. De behandeling wordt afgesloten met het contourverbeterende alginaten masker.
Natura Bissé Essential Shock 3D Collagen
90 minuten. Een gezichtsbehandeling die vroegtijdige veroudering tegengaat en de huid intensief verstevigt. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar en de poriën verfijnen. Dit resulteert in een stevigere huid met meer elasticiteit en uitstraling.
Natura Bissé Diamond Luminous Treatment
60 minuten. Een intensief corrigerende, verhelderende en regenererende behandeling voor een huid met kleurverandering. De bestaande vlekjes en verkleuringen worden verhelderd en het ontstaan van nieuwe verkleuringen wordt zoveel mogelijk voorkomen.
Karmameju Cleansing Ritual
30 min, dit is een heerlijke behandeling die wordt aangepast aan jouw huid. Inclusief het droogborstel-ritueel. De Facebrush van Karmameju is een zachte borstel die de bloedcirculatie en het bindweefsel stimuleert en je gezicht, je hals en décolleté opfrist.
€37,50
Cleansing Ritual
Karmameju Energizing Ritual
60 min, het Cleansing Ritual van 30 minuten wordt aangevuld met verzorgende elementen: de ontspannende en huidverbeterende massagetechnieken geven een weldadig gevoel. Het masker en de verzorging wordt afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Een weldaad voor lichaam en geest.
Sisley Botanical Treatment
60 minuten. Deze botanische behandeling is ontwikkeld voor iedereen die Sisley wil ontdekken. Een Botanical Treatment combineert ultieme huidverbetering met wellness en ontspanning. • Huidanalyse • Intensieve reiniging • Peeling • Gelaatsmassage met Malachiet stenen • Oogmasker • Masker • Op de huid aangepaste verzorging
Sisley Phyto Aromatique Treatment
90 minuten. Tijdens deze treatment ervaart u het ultieme Sisley gevoel en laten we u ervaren wat voor resultaten we kunnen boeken met de Sisleya-lijn. Het bijzondere element in deze treatment zijn de massages. Een bindweefselmassage voor het afvoeren van afvalstoffen en een heerlijk ontspannende en huidverbeterende massage met de Sisleya producten. Direct resultaat is glans, stevigheid en structuur van de huid. • Huidanalyse • Intensieve reiniging • Peeling • Bindweefselmassage • Essentiële oliën ritueel • Gelaatsmassage ten behoeve van de huidstructuur en huidverbetering • Oogmasker • Masker • Op de huid aangepaste verzorging.
Wimpers verven tijdens schoonheidsbehandeling
Brow Touch-up tijdens schoonheidsbehandeling
Shapen, harsen, epileren van de wenkbrauwen.
Brow Treatment tijdens schoonheidsbehandeling
Shapen, harsen, epileren en verven van de wenkbrauwen tijdens een schoonheidsbehandeling.
Harsen bovenlip / kin tijdens schoonheidsbehandeling
Harsen bovenlip of kin tijdens schoonheidsbehandeling
Brow Touch-up
Shapen, harsen, epileren, bijknippen en stylen.
€17,50
Brow Touch-up
Brow Treatment
€22,50
Verven, shapen, harsen, epileren, bijknippen en stylen. De verf hecht 4-6 weken aan de haartjes.
Teens Brows
Browshaping voor tieners.
€12,50
Teens Brows
Guy Brows
Browshaping voor mannen.
€15,00
Guy Brows
Brow Lamination
De wenkbrauwen worden semi-permanent in de gewenste vorm gestyled. Het is mogelijk de wenkbrauwen te “temmen” zodat ze er strakker gemodelleerd uitzien. De wenkbrauwen worden tevens geverfd.
€47,50
Brow Lamination
Upgrade & Relax
Laat verkwikkende en verzorgende gel eyepads aanbrengen tijdens de behandeling. Een heerlijke aanvulling!
€5,00
Upgrade & Relax
Lashlift
De lashlift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven door middel van een vloeistof. Het resultaat is lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers tot ongeveer 6 weken! De wimpers worden daarna geverfd voor een voller en intenser resultaat.
€55,00
Lashlift
OPI Gelcolor aanbrengen handen
20 min, tot 3 weken lang houdende lak op handen of voeten.
OPI Gelcolor aanbrengen voeten
20 min, tot 3 weken lang houdende lak op handen of voeten.
Gelcolor aanbrengen handen + Pro Spa manicure
60 minuten. Gelcolor aanbrengen met Pro Spa manicure. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels en handcrème aanbrengen.
Gelcolor aanbrengen voeten + Pro Spa Cosmetisch pedicure
60 minuten. Gelcolor aanbrengen met Pro Spa pedicure. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels, en voetcrème aanbrengen.
Pro Spa Manicure
30 minuten. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels en handcrème aanbrengen.
Pro Spa Cosmetisch Pedicure
30 minuten. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels en voetcrème aanbrengen.
Pro Spa Deluxe Manicure
50 minuten. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels, hand- en nagelscrub, handmassage, oliepakking en handcrème aanbrengen.
€39,50
Deluxe Manicure
Pro Spa Deluxe Cosmetisch Pedicure
50 minuten. Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels, voet- en nagelscrub, voetmassage, oliepakking en voetcrème aanbrengen.
OPI Gelcolor verwijderen zonder manicure
Verwijderen van OPI Gelcolor
OPI Gelcolor verwijderen met manicure
Verwijderen OPI Gelcolor met manicure
Lakken met gewone OPI nagellak
Lakken met gewone nagellak
Lakken met gewone nagellak en Pro Spa manicure
Lakken met gewone nagellak en Pro Spa manicure
Workshop Pink Gellac 1-2 personen
We leren je om thuis aan de slag te kunnen met Pink Gellac.
Beauty School
150 minuten. Minimaal 2 | maximaal 6 personen Met goede tips & tricks over make-up kun je altijd het optimale halen uit je verschijning. Daarom is het een leuk idee om met een vriendinnendag of teamuitje een beautyschool te volgen onder het genot van een hapje en een drankje. Onder begeleiding van één of twee professionals gaan jullie 2,5 uur aan de slag met kleur en materiaal, camouflage en foundation, vormen van de ogen, lippen, wenkbrauwen en een dag- en avondmake-up. Het gaat vooral om zelf proberen en leren, zodat je jezelf thuis ook nog mooier kunt maken en stralend voor de dag kunt komen.
€17,50 p.p.
Beauty School
Perfume Profiling
Ben je op zoek naar een parfum en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je parfumgarderobe uitbreiden en wil je advies over welke geuren goed bij je collectie passen? Onze parfumexperts zijn er trots op u te helpen de geuren te ontdekken die passen bij uw eigen stijl, persoonlijkheid en wensen. 1 op 1 of in een groep van maximaal 6 personen.
€50,00 p.p.
Perfume Profiling
Pour Vous Make-up 30 minuten
Een make-up die zorgt voor een neutrale, lichte en frisse uitstraling die geschikt is voor werk en school.
Pour Vous Make-up 60 minuten
Een make-up die wordt gedragen tijdens feestjes, uitgaan, festivals of andere speciale gelegenheden waarbij u er tip-top uit wilt zien.
Pour Vous Make-up 60 minuten inclusief nepwimpers
Pour Vous make-up inclusief nepwimpers (60 minuten) Opvallende make-up voor bijzondere gelegenheden.
Bruidsmake-up 60 minuten
Alleen in Heesch. Bruidsmake-up 60 minuten
Bruidsmake-up inclusief proefmake-up (120 minuten)
Alleen in Heesch. Bruidsmake-up inclusief proefmake-up (120 minuten)
Make-up daggasten bruiloft
Alleen in Heesch. Bruidsmake-up inclusief proefmake-up (120 minuten)
Marion Willemsen
Marion werkt al 25 jaar als make up-artist / hairstyliste voor tv, film, theater en fashion. De passie en het enthousiasme voor het beautyvak brengt zij graag over aan anderen middels haar 1 op 1 masterclasses en arrangementen. Een goede make up-artist haalt het beste uit de vrouw en laat haar stralen als nooit tevoren. Marion benadrukt de sterke punten. Het gezicht is het visitekaartje van de vrouw. Binnen Pour Vous Rosmalen heeft Marion haar eigen make-up studio ingericht. Hier kan zij je in alle rust persoonlijke aandacht geven. Vermelde prijs is voor een masterclass. Bij bruidsmake-up en arrangementen is de prijs in overleg.
Masterclass €75,-
Diverse opties
https://beautysalonvanderdoelen.nl/wp-content/uploads/2023/12/pourvous-logo-website-klein-1.png
Over ons..

Professionele behandelingen in onze salons en professioneel advies voor uw beauty-routine thuis realiseren een aantoonbaar verbeterend effect. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemen, zoals acne. Wij helpen u graag in onze winkel met persoonlijk advies en met behandelingen op maat in onze schoonheidssalons.

Daarnaast kunt u terecht in onze nagelstudio, make-up studio, browbar of waxbar.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ons nieuwste assortiment? Volg ons dan via een van onze social media kanalen!

Heesch:

Rosmalen:

Vught:

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden

© Copyright Beautysalon Pour Vous – Van der Doelen. Alle rechten voorbehouden